Lite mera om mig,

Lina Aldrin

Min historia blandat med nuet.

Jag & min sambo bor i den vackra byn Sjulnäs utanför Piteå i en villa. 

Jag brinner för trädgård och allt vad det innebär, från att rensa, plantera, beskära till att njuta av trädgården i full blom. Som trädgårdsamatör har jag många gånger sett att det är svårt att hitta växtstöd som håller och dessutom är snygga i trädgården. vad gör jag då? Jo jag lär mig att svetsa med min far som mentor. Jag tillverkar växtstöd och dekorationer till hem och trädgård, både ett fast sortiment men även på beställning till just din trädgård.

Jag brinner även för upcycling-återbruk. Att våra redan använda saker kan hitta nya hem med lite omvårdnad och kärlek. Det spar även på våran miljö.

Min vardag förändrades totalt efter att jag inte längre hade någon anställning kvar efter 25 år. Jag dras med en sliten kropp bla en whiplash skada, kronisk värk och lite olika defekter här och där. Nu mer kan jag inte jobba med armarna högt men med anpassning (tex höj och sänkbara arbetsbord) och variation under dagen kan jag göra det mesta bara jag lyssnar på kroppen.

Jag äter gluten och laktosfri kost vilket jag gjort sedan jag var barn.

Här ser ni villan vi bor i, här har vi 2 plan med 2,75m i takhöjd (förutom alkoverna på övervåningen) full källare med 2.20 m i takhöjd och så har vi ju en vind också. Jo det räcker för oss. Vi flyttade hit sommaren 2011 och då var vi 5 personer i hushållet. 2011 var huset grönt och det fanns ingen trädgård på tomten endast 2 ormbunkar, men väldigt många träd. Andra året hade vi fällt ett 15-tal träd  och vi har massor kvar.